pondělí 27. května 2013

Chocolate

Každá holka, jen si to přiznejte, miluje čokoládu. A je docela těžké se od ní odtrhnout a zbavit se "závislosti". Po každém soustu si říkáte, že nesmíte. Kazí Vám to pleť, tloustne se po tom, ale kde je pravda? Opravdu přináší tohle kouzelné pokušení samé zápory?
Kdo by to čekal, ale čokoláda i léčí! Neberte mě zas až tak doslovně. Podíváme se, jak to s tou sladkou pochoutkou ve skutečnosti je!




Hořká čokoláda

Budete se divit, ale právě hořká čokoláda + kakao zlepšují funkci cév. V překladu? Zvýší  se hladina HDL a zastaví se nežádoucí oxidace LDL.
Při každodenním pojídání hořké čokolády se snižuje krevní tlak.
Snižuje riziko vzniku krevních sraženin.


Krásná díky čokoládě

Čokoláda, ano, ten největší nepřítel zdravé výživy, zpomaluje stárnutí a zlepšuje kvalitu pleti!
Také nemůžete v noci usnout jakou já? Čokoláda je skvělá i na nespavost, zlepšuje paměť a uklidňuje.
Držíte dietu, tudíž si vaší oblíbenkyni nemůžete dopřát? V žádném případě! Čokoláda se pomalu tráví a tak nám dává pocit sytosti. Jestli raději uvažujete, že si dáte nějaké bonbony, či sušenky, tak raději sáhněte po čokoládě!


Nepřítel pomerančové kůže

V tomto boji nás podpoří jednoduché nenasycené kyseliny. Zbavují tě odumřelých kožních buněk a urychlují obnovu pokožky.



















♥Natally

1 komentář:

  1. krásný blog, sice jsem kluk, ale rád vás sleduji a těším se na další články :) a jsou to užitečné informace o čokoládě, kterou mám taky moc rád.. :D

    OdpovědětVymazat

Chanel