středa 15. května 2013

How to school?

Taky si každé ráno stoupnete před skříň, narvanou věcmi, až praská a nemáte co na sebe? U mě se to děje sedmkrát v týdnu. Strávím klidně i hodinu civěním nikam. Sedím, snažím se vymyslet co si vezmu, ale dopadne to tak, že u toho usínám. Co si tedy brát do školy? Podle nálady? A co když bude změna počasí? Dám Vám malé rady a tipy :)



1.Věci si připravuj večer

Než půjdeš spát, nebo při oblíbeném seriálu, si připrav věci na sebe. Ráno by jsi stejně, jako pokaždé jen tupě koukala do skříně.  :)

2.Řiď se náladou

Ten den máš zrovna náladu a chuť si vzít něco barevného? Jindy by jsi zase ráda vyrazila za šedou myšku? Proč ne! Jestli-že máš na to chuť, jdi do toho! :)

3.Doplňky, doplňky, doplňky

I kdyby jsi si vzala obyčejné legíny, vytahaný svetr, doplněk celý outfit oživí. Vstala jsi a nestíháš. Máš po ruce jen obyč triko a džíny. Nepropadej panice! Připíchni kytku, zvol origoš čelenku, či se ozdob náramky :) Tak či tak, budeš zářit!

4.A co úsměv?

Dalo ti hodně práce se takhle upravit? Jo? Ale bez úsměvu to ani tentokrát nepůjde. Se smíchem jde vždycky všechno líp. A že se ti smát nechce? Vzpomeň si na nějakou chvilku, kdy ti bylo dobře. Na nějaký hezký zážitek a úsměv se dovalí sám. :)

5.Přispi si!

Ráno jsi vstala v 5, aby jsi si stačila vyžehlit vlasy, přelakovat nehty, nalíčit se a ještě si vybrat věci do školy? Pfůůůů....Celkem masakr. Je to jen škola. To si raději přispi, nahoď "řasy" a jdi :)


                                                

~Natally

Žádné komentáře:

Okomentovat

Chanel